Kocioł Cake Pops
Kociołek Ciasto Pops może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 35. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz topiące się cukierki, topiące się cukierki, blok plastikowej Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kociołkowe, Gold Glitter Cake Pops (Lemon Cake Pops), oraz Przepis Na Cake Pops: Cupcake Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni, przy użyciu wody, oleju i jaj. Super. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Dodać lukier; dobrze wymieszać. Kształt na 2-calowe kulki; umieścić na arkuszu cookie. Zamrażać do uzyskania jędrności; przechowywać w lodówce.
W średniej misce do mikrofali, mikrofalowe Czarne cukierki topi się i 4 łyżeczki skracania odkryte na średnim (50%) 1 minutę, następnie w odstępach 15-sekundowych, aż do stopienia; mieszać do gładkiej. Powtórz z zielonymi cukierkami i pozostałymi 2 łyżeczkami skracającymi. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym czarnym cukierku i włóż kij do 1 kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Powtarzam. Wróć do arkusza cookie. Przechowywać w lodówce 5 minut.
Wyjąć z lodówki kilka na raz. Kulki tortowe zanurzyć w czarnym cukierku (nie odkręcać nadmiaru).
Umieść kulki tortowe, góra w dół, na arkuszu ciastek.
Łyżka zielone cukierki na płaskiej stronie każdej kulki ciasta. Natychmiast dołączyć lukrecji wyglądać uchwyt. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.