Przepisów na dodatki do dań nigdy za wiele, więc wypróbuj Knedle Cynamonowo-Jabłkowe. Jedna porcja zawiera 827 kalorii , 7 g białka i 41 g tłuszczu . Ten przepis służy 2 osobom. Za 1,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 12 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Mieszanka rozżarzonych cukierków lub wody, skrobi kukurydzianej i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 38% . Wynik ten jest raczej zły. Knedle Cynamonowo-Pekanowe Z Jabłkami , Kluski Z Jabłkami W Karmelowym Syropie Cynamonowym i Kluski Z Jabłkami Z Bogatym Sosem Cynamonowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Rozżarzonych Cukierków Lub 1/4 łyżeczki Mielonego Cynamonu
Rozżarzone Cukierki Lub 1/4 łyżeczki Mielonego Cynamonu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pół Na Pół Kremu
2
Kroić tłuszcz, aż mieszanina będzie przypominała grube okruchy. Widelcem mieszaj wodę, aż ciasto uformuje kulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Kremu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Rozwałkować na posypanej mąką powierzchni na grubość 14 cali. x 7 cali prostokąt; przeciąć ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Jabłka obrać i wydrążyć; połóż po jednym na każdym kwadracie ciasta.