Kminek - Cheddar Pinwheel Rolls
Kminkowo-Cheddar rolki Wiatraczek wymaga z grubsza 26 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ciasto chlebowe, nasiona kminku, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar Chorizo Pinwheel Bites, Roladki Ze Szpinakiem, oraz Roladki Szczypiorkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 14 x 8 cali.
Posypać kminek i ser równomiernie na ciasto i nacisnąć do ciasta lekko rękami.
Ciasto Roll, począwszy od długiej krawędzi; szczypta szew do uszczelnienia.
Ciasto pokroić w poprzek na 12 równych plastrów (około 1 1/4 cala grubości).
Umieść rolki, Wyciąć Boki w dół, 2 cale od siebie na blasze do pieczenia lekko pokryte sprayem do gotowania. Pokryć wierzchy rolek sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru.
Piec w 375 przez 18 minut lub do złotego koloru.