Kluski Z Cukinii

Kluski Z Cukinii
Cukinia ' makaron może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 1788 mówi, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz margarynę, sól i pieprz, cukinię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 80%. Spróbuj Cukinia " Kluski, Makaron Z Cukinią Sezamową, oraz Makaron Pesto Z Cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cukinię pokroić w cienkie, makaronowe paski (dobrze sprawdza się w tym mandolina). Wrzucić 2 łyżeczki soli i umieścić w durszlaku do odsączenia przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
MakaronyMakarony
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
DurszlakDurszlak
2
Przynieś garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać cukinię; gotować przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
4
Odcedzić; natychmiast spłukać zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Margarynę rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać cukinię i czosnek; gotować i mieszać aż tylko miękkie, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
7
Posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn