Kluczowe batony limonkowe
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj Key Lime Bars. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 171 kalorii. Ten przepis zawiera 36 porcji i kosztuje 33 centy za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Ten przepis z Taste of Home wymaga mąki, cukru, jajek i serka śmietankowego. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 8% wyniku, co jest wynikiem bardzo złym (ale wciąż możliwym do naprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Batony Key Lime, Batony Key Lime i Batony Key Lime.
Instrukcje
W robocie kuchennym wymieszaj mąkę, wafle, cukier cukierniczy i orzechy pekan; przykryj i przetwarzaj, aż orzechy będą w porządku.
Dodaj masło; przykryć i pulsować, aż się rozpadną.
Wciśnij nienasmarowany 13-calowy. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 15-18 minut lub do momentu lekkiego zarumienienia. Studzimy na drucianej kratce.
W małej misce ubij serek śmietankowy, cukier, mleko i wanilię, aż się połączą; rozsmarować na cieście aż do krawędzi patelni. W innej małej misce połącz cukier i mąkę; dodać jajka i sok z limonki. Delikatnie wylać na warstwę serka śmietankowego.
Piec przez 20-25 minut lub do momentu, aż nadzienie się zetnie. Studzimy na drucianej kratce. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do momentu ochłodzenia.
Pokroić w batoniki. Tuż przed podaniem posypać dodatkowo cukrem cukierniczym.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "