Klopsiki w maśle jabłkowym
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj Klopsiki w Masle Jabłkowym. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 211 kalorii, 9 g białka i 15 g tłuszczu każda. Za 67 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka masła jabłkowego, kiełbasy wieprzowej luzem, syropu klonowego i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 18% wyniku, co nie jest wynikiem doskonałym. Podobne przepisy obejmują bułeczki francuskie z masłem jabłkowym i sosem maślano-serowym z masłem jabłkowym, chleb maślany jabłkowy z dipem klonowym i masłem jabłkowym / prezent oraz klopsiki jabłkowe z przyprawami.
Instrukcje
Rozwałkuj kiełbasę na grubość 1 cala. kulki.
Umieścić na talerzu nadającym się do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i wstaw do mikrofalówki na maksymalną moc przez 1-2 minuty lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°. Fajny.
Przenieść do zamykanej plastikowej torby.
Połącz masło jabłkowe i syrop; polać klopsiki. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza. Schłodzić przez noc.
Przed podaniem przełóż klopsiki i sos do naczynia nadającego się do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 1 minutę lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Raventos i Blanc de la Finca Brut. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
![Raventos i Blanc de la Finca Brut]()
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Wino musujące De la Finca produkowane jest z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, zasadzonych metodą kielichową w 1964 r. w Vinya dels Fòssils. Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia winnica Vinya dels Fòssils charakteryzuje się morskimi glebami o wysokiej zawartości zawartość skamieniałości. To charakteryzuje strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o dużej zawartości soli. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.