Klopsiki: Sposób Spuntino

Klopsiki: Sposób Spuntino
Klopsiki: sposób Spuntino może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 623 kalorie, 37g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.56 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pietruszki z płaskim liści, okazuje pieprz, czosnek i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to Smażony chleb podawany z mieszanym smażonym chlebem podawanym z mieszanymi mięsami i serami na klasyczną przekąskę: Pasta Crisciute-Spuntino, Klopsiki z kurczaka do Spaghetti i klopsików, oraz Szwedzkie Klopsiki (Klopsiki Ikea).

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Świeży chleb włóż do miski, przykryj wodą i pozostaw do namoczenia na około minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Wylać wodę i wykręcić chleb, a następnie pokruszyć i rozerwać na drobne kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WodaWoda
4
Połącz chleb ze wszystkimi pozostałymi składnikami z wyjątkiem sosu pomidorowego w średniej misce do mieszania, dodając je w kolejności, w jakiej są wymienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
5
Dodaj suszoną bułkę tartą na koniec, aby dostosować się do wilgotności: mieszanina powinna być wilgotna, mokra, a nie niechlujna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
6
Uformuj mieszankę mięsną w klopsiki wielkości piłki ręcznej i rozmieść je równomiernie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec przez 25 do 30 minut. Klopsiki będą jędrne, ale nadal soczyste i delikatnie ustępują po ugotowaniu. (W tym momencie możesz schłodzić klopsiki i trzymać je w lodówce przez kilka dni lub zamrozić na przyszłość.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W międzyczasie podgrzać sos pomidorowy na patelni wystarczająco dużej, aby wygodnie pomieścić klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
KlopsikiKlopsiki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wrzuć klopsiki do patelni z sosem i lekko podgrzej. Klopsiki dusić na wolnym ogniu przez około pół godziny (nie jest to jeden z tych przypadków, w których dłużej jest lepiej), aby mogły nasiąknąć sosem. Trzymaj je tam, aż przyjdzie czas na jedzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Klopsiki 3 podawać osobie w zdrowej porcji czerwonego sosu, a porcję wszystkich—nigdy patelni-polać puszystą górą startego sera. Rezerwuj pozostały sos pomidorowy (będzie super-extra-pyszny) i używaj go wszędzie tam, gdzie sos pomidorowy jest wymagany w tej książce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
KlopsikiKlopsiki
Sos CzerwonySos Czerwony
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Fragment książki Frankies Spuntino Kitchen Companion & Cooking Manual autorstwa Franka Falcinelliego, Franka Castronovo, Petera Meehana. Copyright © 2010 by Frank Falcinelli, Frank Castronovo, Peter Meehan. Wydane przez Artisan Books, oddział Workman Publishing Company, Inc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot DogiHot Dogi
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn