Klopsiki Koktajlowe Cape Cod
Cape Cod Cocktail klopsiki jest bezmleczne przepis z 40 porcjami. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, czosnek w proszku, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski, Klopsiki koktajlowe IV, oraz Koktajlowe Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wymieszać mieloną wołowinę, bułkę tartą, natkę pietruszki, jajka, startą cebulę, sos sojowy i czosnek w proszku w misce, aż do całkowitego połączenia. Szczypta około 2 łyżeczki mieszanki mięsa na klopsiki i zwinąć w małe klopsiki. Ułóż klopsiki w dużym, głębokim naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż klopsiki są rumiane, o 25 protokół.
Spuścić nadmiar tłuszczu.
Połączyć galaretki sos żurawinowy, ketchup, brązowy cukier, i sok z cytryny w rondlu i umieścić na średnim ogniu. Wymieszać sos, aż sos żurawinowy rozpuści się i brązowy cukier się rozpuści.
Wlać sos na klopsiki i piec, aż sos tworzy glazury i klopsiki nie są już różowe wewnątrz, 25 do 30 więcej minut.