Klopsiki Imbirowe
Imbir klopsiki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 14. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 55 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Za 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, keczupu, jajka i mielonego imbiru. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Ginger Ale Pulpety, Klopsiki Z Marchwi I Imbiru, oraz Klopsiki Z Marchwi I Imbiru dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz jajko, okruchy ciastek i sól. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj w 1 cal. jaja.
Umieść na natłuszczonych stojakach w płytkich formach do pieczenia.
Piec bez przykrycia w 350° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy przestanie być różowy; odcedzić.
Na dużej patelni połącz keczup, brązowy cukier, musztardę i imbir.
Dodaj klopsiki. Dusić bez przykrycia przez 15-20 minut lub do podgrzania, delikatnie mieszając kilka razy.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Świetlna butelka Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
![Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki]()
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.