Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 36 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mozzarellę, szalotki, sos marinara, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Klopsiki a La Pizzaiola, Pizzaiola Cielęca, oraz Plamiak Pizzaiola dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W robocie kuchennym pulse razem szalotki, suszone pomidory, bazylia, rozdrobniona mozzarella, parmezan, pasta pomidorowa, płatki czerwonej papryki i sól. Proces aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona Mozzarella
Suszone Pomidory Ze Słoika
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Dodaj wołowinę i wieprzowinę i, używając drewnianej łyżki lub czystych rąk, mieszaj, aż dobrze się połączą. Uformować mieszaninę w 36 klopsików o jednakowej wielkości (o średnicy około 1 1/4 do 1 1/2 cala).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
6
Włóż 1 kostkę wędzonego sera mozzarella do środka każdego klopsa i uformuj mięso wokół niego, całkowicie zamykając ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
W dużej patelni nonstick podgrzać połowę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać połowę klopsiki i gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
9
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórzyć z pozostałym olejem i klopsikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
10
Umieść rumiane klopsiki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
11
Piec przez 8 do 10 minut dla średniej doneness. Odstawić do ostygnięcia i podawać z ciepłym sosem marinara.