Klonowy Placek Dyniowy
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 279 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, syrop klonowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć pierwsze siedem składników; beat aż gładka. Linia a 9-in. Pie talerz z ciasta; wykończenia i flet krawędzie.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec w temperaturze 425° przez 15 minut. Zmniejszyć ciepło do 350°.
Piec 45-50 minut dłużej lub do momentu, aż skórka będzie złotobrązowa i Góra ciasta jest ustawiona (krawędzie przykryć folią w ciągu ostatnich 15 minut, aby zapobiec przerobieniu, jeśli to konieczne). Schłodzić na stojaku z drutu przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce przez noc lub aż do zestawu.
W małej misce ubij śmietanę, cukier cukierniczy, syrop i przyprawę do ciasta z dyni, aż utworzą się sztywne szczyty. Pipe lub dollop na ciasto.
W razie potrzeby posypać orzechami pekan.