Klonowy boczek kandyzowany (i jajecznica)

Klonowy boczek kandyzowany (i jajecznica)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać Klon kandyzowany boczek (i jajecznica) spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka boczku, musztarda dijon, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śniadanie na kolację: naleśniki z maślanką Ricotta z klonowym boczkiem kandyzowanym + jajka, Papryka z czarnego pieprzu wypełniona Vermont Cheddar i ziołową jajecznicą i Klonowo-musztardową szkliwioną boczkiem kanadyjskim, oraz Jajecznica Z Boczkiem I Awokado dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn