Klonowa Fasola Zapiekana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Klon Baked Beans spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1111 kalorii, 64G białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. Jeśli masz boczek, cebula, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 439 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Klonowa Fasola Zapiekana, Klonowa Fasola Zapiekana, oraz Klonowa Fasola Zapiekana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°. Fasolę marynat dusić w wodzie do miękkości, o 20 protokół.
Fasolę odsączyć i zapas płynu do gotowania. Line Bean pot z paskami boczku. W dużej misce wrzucić razem cebulę i fasolę. W innej misce połączyć 2 szklanki Bean gotowania cieczy, musztarda, sól i syrop klonowy.
Połowę mieszanki fasoli umieścić na paskach boczku w garnku.
Na fasolę ułożyć wieprzowinę, dodać resztę mieszanki cebuli fasolowej, a następnie zalać przygotowaną mieszaniną płynu do gotowania / syropu. Przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika na 3 godziny lub do całkowitego ugotowania wieprzowiny i oderwania się od kości. Jeśli fasola zacznie wyglądać na suchą, dodaj więcej płynu do gotowania.
Po ugotowaniu schabu wyjąć fasolę z piekarnika i zdjąć pokrywkę. Masło i brązowy cukier rozgnieść na pastę, rozsypać pastę cukrową na fasoli i wstawić z powrotem do piekarnika, odsłoniętego, na dodatkowe 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i podawać z zimnym piwem i ciemnym chlebem.