Klon Pieczony Brukselka
Klon pieczone brukselki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, masło, olej z orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sezam Klonowy Pieczony Brukselka, Pieczony Klon Balsamiczny Brukselka, oraz Boczek Klonowy Pieczony Brukselka.
Instrukcje
Rozgrzać olej rzepakowy na bardzo dużej patelni, aż migotanie.
Dodać brukselkę i doprawić solą i pieprzem, następnie gotować na dużym ogniu bez mieszania, aż będą rumiane, o 2 protokół.
Dodać niesolone masło i brązowy cukier i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy cukier się stopi.
Dodać syrop klonowy i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brukselka są po prostu chrupiące-przetargu, o 7 protokół. Wymieszać z octem jabłkowym.
Dodać kasztany i olej z orzechów włoskich i gotować do gorąca.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść brukselkę i kasztany do miski. Gotować płyn do gotowania na dużym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
SOS polać brukselką i podawać.