Klon, Figa i ciasto Marsala

Klon, Figa i ciasto Marsala
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Klon, Figa, i ciasto Marsala spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 203 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka syropu klonowego, brązowy cukier, ciasto crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, Domowe Fig Newtons, oraz Pieczone Figi Crostini.

Instrukcje

1
Przygotować i upiec ciasto w 9-calowy talerz ciasto. Chłodna skorupa całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz figi i Marsala w średnim rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; umieścić w średniej misce. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Margarynę roztopić w małym, ciężkim rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia; dodać brązowy cukier i sól, mieszając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SólSól
7
Dodaj syrop klonowy, ocet, wanilię i jajka; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
WaniliaWanilia
OcetOcet
JajkoJajko
8
Dodać do mieszanki fig; dobrze wymieszać. Łyżka mieszanki fig do przygotowanej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
FigiFigi
9
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub do momentu napełnienia. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn