Klon Czarny Pieprz Kotlety Wieprzowe

Klon czarny pieprz kotlety wieprzowe może być tylko głównym daniem szukasz. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 36g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 245 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, syrop klonowy, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Klon I Czarny Pieprz Kurczak, Kurczak w sosie klonowym z czarnego pieprzu, oraz Kotlety jagnięce z rozmarynem i czarnym pieprzem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. tymczasem kotlety schabowe dobrze przyprawić 3/4 łyżeczki soli.
Wlać olej do dużej patelni żaroodpornej ustawionej na średnim ogniu.
Dodaj kotlety. Gotować kotlety przez cztery lub pięć minut z każdej strony, aż będą dobrze rumiane.
Flip kotlety, a następnie ostrożnie przenieść patelnię do piekarnika. Gotować, aż ich temperatura osiągnie 63°, O 2 do 4 minut. Sprawdź za pomocą natychmiastowego termometru odczytu. Odstawić kotlety na bok i przykryć folią.
Umieść patelnię z powrotem na palniku i włączyć ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj szalotkę, tymianek i resztę soli. Gotować, aż szalotka zaczyna brązowieć, o 2 protokół.
Wlać ocet i zeskrobać dno patelni drewnianą łyżką, aby usunąć wszelkie rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i niech zmniejszyć na 2 minuty. Następnie dodać syrop klonowy i pokruszony czarny pieprz. Powrót do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 8 protokół.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.