Klonowy krem z gruszkami klonowymi może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 3G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 95 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól, żółtka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Klon-glazurowany Kurczak z karmelizowaną cebulą i gruszkami, Piernikowe placki z gruszkami klonowymi i maślanką klonową # Boże Narodzenie, oraz Gruszki Klonowe.
Instrukcje
1
Dusić syrop klonowy w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 7 protokół. Wymieszać śmietanę; powrócić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Klonowy
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Żółtka ubić w dużej misce, aby wymieszać. Stopniowo ubijać w gorącej mieszance śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ubić solą. Odcedzić budyń do innej dużej miski. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 149°. wymieszaj cukier, 1/4 szklanki wody i lekki syrop kukurydziany w ciężkim średnim rondlu na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ogień i gotować bez mieszania, aż syrop ma głęboki bursztynowy kolor, od czasu do czasu szczotkowanie boków patelni mokrą szczotką do ciasta i wirującą patelnią, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop Kukurydziany
Cukier
Syrop
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
Patelnia
5
Wlać syrop do 9 1/4x5 1 / 4x3-calowej nieprzywierającej metalowej patelni do bochenków, przechylając ostrożnie patelnię, aby pokryć boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
6
Odstawić na 10 minut.
7
Na patelnię wlać krem z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Umieść bochenek na dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Patelnia Bochenkowa
9
Dodaj tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby przejść do połowy boków patelni bochenka. Przykryć patelnię folią. Folię przebić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Patelnia Bochenkowa
Folia Aluminiowa
10
Piec flan 1 godzinę 45 minut. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 163°. odkryć i piec, aż flan jest ustawiony wokół krawędzi, ale środek porusza się lekko, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, o 1 godzinę dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
11
Usunąć flan z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
12
Przenieść do szafy; schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozpuść masło w ciężkiej dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Ułóż gruszki, 1 ściąć bok w dół, na patelni. Gotować do brązowego, o 4 protokół. Skręcić na drugą stronę cięcia i gotować, aż brązowy, o 4 minuty dłużej. Wymieszać z syropem klonowym; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Klonowy
Masło
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
2
Wstawić do piekarnika i piec, aż gruszki zmiękną, około 25 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść gruszki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Piekarnik
3
Na patelni ubić Creme fraîche i sól. Powrót gruszki na patelni i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Gruszka
SOS
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Trzepaczka
4
Uruchom ostry nóż wokół krawędzi flan poluzować. Odwróć flan na talerz. Surround z gruszkami i sosem.
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Parador Tempranillo z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.