Klon Balsamiczny Glazura Łosoś
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 74 grosze za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet balsamiczny, sok pomarańczowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łosoś z klonową glazurą balsamiczną, Klonowy Barramundi z białą glazurą Balsamiczno-klonową, oraz Ricotta Galette brzoskwiniowa z klonową glazurą balsamiczną.
Instrukcje
Połącz sok grejpfrutowy (pomarańczowy), syrop klonowy, ocet balsamiczny i czosnek w rondlu na średnim ogniu.2 doprowadzić do wrzenia i gotować 5-6 minut.3 wymieszać z olejem.4 doprawić łososia solą i pieprzem do smaku.5
Szczotkuj obficie glazurą i grillem lub grillem 10 minut, od czasu do czasu szczotkując glazurą.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.