Kliny z bułeczki pomarańczowej z nadzieniem z serem śmietankowym

Pomarańczowe bułeczki z nadzieniem z serem śmietankowym mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 230 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 40 minut. Mieszanka skórki pomarańczowej, cukru granulowanego, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Żurawinowo-pomarańczowy Gâteau z kremowo-serowym nadzieniem, Ciasto dyniowe z nadzieniem pomarańczowo-imbirowym i lukrem cynamonowo-serowym, oraz Pomarańczowe makarony orzechowe z przyprawionym twarogiem i nadzieniem żurawinowym {Guest Post by Baking a Moment} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w małej misce, pokonać wszystkie składniki napełniania mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka; odstawić.
W dużej misce wymieszać mąkę, 3 łyżki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Wymieszać 1 łyżkę skórki pomarańczowej, śmietanę i 1 jajko.
Ciasto układamy na lekko posypanej mąką powierzchni; delikatnie wałkujemy w mące do okrycia. Zagnieść lekko 10 razy. Podziel ciasto na pół. Poklepać lub zwinąć każdą połowę w 9-calową rundę o grubości około 1/4 cala.
Rozłóż nadzienie przez połowę każdej rundy.
Złóż każde ciasto okrągłe na pół nad nadzieniem. Ostrym nożem pokrój każdą półokrągłą na 6 klinów. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść kliny w odległości 1 cala od siebie.
Umyć wierzch roztrzepanym jajkiem; posypać gruboziarnistym cukrem.
Piec 10 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru. Natychmiast usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.