Kliny orzechowe z brązowym cukrem bita śmietana
Kliny pekan z brązowym cukrem bita śmietana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 5G białka, oraz 47 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, syrop kukurydziany, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Orzechowe kliny z brązowym cukrem bitą śmietaną na # SundaySupper, Ciasto Orzechowe Z Bitym Brązowym Cukrem, oraz Bite słodkie ziemniaki i brązowy cukier Pecan Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 9-calowa patelnia sprężynowa
Rozgrzej piekarnik do 375 F. ułóż dno 9-calowej patelni springform papierem pergaminowym lub woskowym. W średnim rondlu połącz cukier granulowany, 2 łyżki brązowego cukru, syrop kukurydziany i 1/2 szklanki śmietany. Doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, około 2 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać z rumem, solą i orzechami pekan.
Wlać do przygotowanej patelni i rozprowadzić na równą warstwę.
Piec na złoty kolor i ustawić, o 40 protokół.
Ostudzić na 30 minut przed krojeniem na kliny. Pozostałą śmietanę i brązowy cukier ubijamy do uzyskania miękkich szczytów.