Kliny Blue Iceberg
Blue Iceberg Wedges to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 128 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę lodową, ser, majonez i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Kliny lodowe z sosem z sera pleśniowego, Kliny lodowe z sosem maślanym z sera pleśniowego, oraz Kliny do sałaty lodowej z sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce; wymieszaj z serem pleśniowym.
Usunąć zewnętrzne liście sałaty i wyrzucić. Spłukać pod zimną bieżącą wodą; dobrze spuścić.
Usunąć rdzeń. Sałatę pokroić na 6 klinów i umieścić kliny na poszczególnych talerzach do serwowania. Top każdy klin równomiernie z 1/4 szklanki dressing, 1 łyżeczka boczku, i 1/4 szklanki pomidora.