Klasyczny Szwajcarski Stek
Klasyczny szwajcarski stek jest bezmleczne danie główne. Ten przepis zawiera 4 porcje z 411 kalorii, 33g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 31% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Będzie hitem w Twoim Walentynki wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, pomidory w puszkach, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Easy Swiss Steak: Obfity Stek Z Kostki, Klasyczne Szwajcarskie Fondue, oraz Klasyczne Szwajcarskie Fondue podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni smażyć marchew w 1 łyżce oleju, aż będzie krucha-miękka; zdjąć i odstawić.
Mięso pokroić na cztery kawałki.
Dodać mięso i pozostały olej na patelni; gotować na średnim ogniu, aż rumiane z obu stron.
Dodać pomidory, sos pomidorowy, cukier i oregano; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Dodać cebulę, seler, grzyby i marchew; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut lub do miękkości mięsa i warzyw. Zagęścić w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to świetny wybór do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Benziger Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 39 dolarów za butelkę.
![Benziger Merlot]()
Benziger Merlot
Ten Merlot odzwierciedla Moc rocznika bez odchodzenia od rodzinnego stylu bogactwa z miękkimi taninami. Jasna jeżyna i śliwka w nosie z nutami bramble, przypraw, kawy, tytoniu i smacznej waniliny. Bogaty, złożony Merlot o skoncentrowanych smakach z przodu i trwałym wykończeniu.