Klasyczny Suflet Serowy

Klasyczny Suflet Serowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj klasycznego sufletu serowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 329 kalorii, 14g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz mieloną musztardę, szczyptę mielonego pieprzu, śmietanę z kamienia nazębnego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klasyczny suflet serowy, Klasyczny Suflet Serowy, oraz Klasyczny Suflet Serowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.masło 1-quart sufl danie lub zapiekanka. Dodać 4-calowy zespół folii aluminiowej o potrójnej grubości 2 cale dłużej niż obwód naczynia. Masło z jednej strony. Zabezpieczyć taśmę foliową, z masłem, wokół górnej krawędzi naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić masło w 2-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z mąką, solą, musztardą i czerwonym pieprzem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka i bąbelkowa; zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Wymieszać z serem do rozpuszczenia; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego w średniej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości do sztywności, ale nie do wyschnięcia; odstawić. Beat żółtka w małej misce na dużej prędkości około 3 minut lub do bardzo grube i cytryny kolorowe; wymieszać w mieszaninie sera. Około 1/4 białek wymieszać z serem. Składanie mieszanki serowej na pozostałe białka. Ostrożnie wlać do Suflera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
SerSer
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Piec 50 do 60 minut lub aż nóż włożony w połowie drogi między środkiem a krawędzią wyjdzie czysty. Ostrożnie usuń taśmę foliową i szybko podziel suflet na sekcje za pomocą 2 widelców.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn