Klasyczny Pieczony Indyk

Klasyczny Pieczony Indyk
Klasyczny pieczony indyk może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 804 kalorie, 106g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bulionu z kurczaka, koszerna sól i pieprz, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Klasyczny Pieczony Indyk, Klasyczny Pieczony Indyk, oraz Pieczony indyk z klasycznym sosem z patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 425 F. osuszyć indyka ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść skrzydła pod ciałem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
3
Umieść rozmaryn i pietruszkę w jamie. Jeśli lubisz schludnie wyglądającego ptaka, zwiąż pałeczki za pomocą sznurka kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
4
Umieść marchew, seler i cebulę na metalowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Przełożyć indyka do drucianego stojaka i ułożyć na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Skrop skórę olejkiem i równomiernie rozprowadzić palcami. Doprawić 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Pieczeń indyka uncovered aż rumiane, 30 do 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Cała TurcjaCała Turcja
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Dodaj bulion do patelni. Indyka luźno przykryć folią. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 F. piecz, aż termometr włożony do uda zarejestruje 165 F, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Pozostaw indyka na co najmniej 30 minut przed rzeźbieniem. Zastrzegamy kapiele i warzywa na patelni do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia54
Magazyn