Klasyczny Pieczony Indyk

Klasyczny Pieczony Indyk
Klasyczny pieczony indyk może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 804 kalorie, 106g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bulionu z kurczaka, koszerna sól i pieprz, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Klasyczny Pieczony Indyk, Klasyczny Pieczony Indyk, oraz Pieczony indyk z klasycznym sosem z patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 425 F. osuszyć indyka ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść skrzydła pod ciałem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
3
Umieść rozmaryn i pietruszkę w jamie. Jeśli lubisz schludnie wyglądającego ptaka, zwiąż pałeczki za pomocą sznurka kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
4
Umieść marchew, seler i cebulę na metalowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Przełożyć indyka do drucianego stojaka i ułożyć na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Skrop skórę olejkiem i równomiernie rozprowadzić palcami. Doprawić 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Pieczeń indyka uncovered aż rumiane, 30 do 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cała TurcjaCała Turcja
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Dodaj bulion do patelni. Indyka luźno przykryć folią. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 F. piecz, aż termometr włożony do uda zarejestruje 165 F, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Pozostaw indyka na co najmniej 30 minut przed rzeźbieniem. Zastrzegamy kapiele i warzywa na patelni do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia54
Magazyn