Klasyczny Pieczony Indyk

Klasyczny pieczony indyk może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 804 kalorie, 106g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bulionu z kurczaka, koszerna sól i pieprz, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Klasyczny Pieczony Indyk, Klasyczny Pieczony Indyk, oraz Pieczony indyk z klasycznym sosem z patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425 F. osuszyć indyka ręcznikami papierowymi.
Umieść skrzydła pod ciałem.
Umieść rozmaryn i pietruszkę w jamie. Jeśli lubisz schludnie wyglądającego ptaka, zwiąż pałeczki za pomocą sznurka kuchennego.
Umieść marchew, seler i cebulę na metalowej patelni.
Przełożyć indyka do drucianego stojaka i ułożyć na warzywach.
Skrop skórę olejkiem i równomiernie rozprowadzić palcami. Doprawić 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Pieczeń indyka uncovered aż rumiane, 30 do 45 protokół.
Dodaj bulion do patelni. Indyka luźno przykryć folią. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 F. piecz, aż termometr włożony do uda zarejestruje 165 F, około 2 godzin.
Pozostaw indyka na co najmniej 30 minut przed rzeźbieniem. Zastrzegamy kapiele i warzywa na patelni do sosu.