Klasyczny Domowy Majonez

Klasyczny Domowy Majonez
Klasyczny domowy majonez to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cebulę w proszku, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Domowy Majonez, Domowy Majonez, oraz Domowy Majonez dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij pierwsze 8 składników z dużą prędkością za pomocą miksera elektrycznego, używając nasadki trzepaczki, 15 sekund lub do połączenia. Po uruchomieniu miksera dodaj olej w bardzo wolnym, stałym strumieniu, ubijając, aż będzie gładki i zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodaj wodę, 1 łyżeczka. na raz, aby cienkie według życzenia. Przechowywać w lodówce do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn