Klasyczne Szwajcarskie Fondue

Klasyczne Szwajcarskie Fondue
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 59 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jeśli 92 grosze za porcję spada twój budżet, Klasyczne Szwajcarskie Fondue może być niesamowite wegańskie przepis do wypróbowania. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kostki chleba, ser gruyãre, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Klasyczne Szwajcarskie Fondue, Klasyczne Szwajcarskie Fondue, oraz Fondue Szwajcarskie.

Instrukcje

1
Pocierać wewnątrz 4-quart ciężkiego garnka z wyciętych stron czosnku pchanie do ekstrakcji soku podczas pracy. Odrzuć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj wino do garnka i doprowadzić tylko na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu. Nie gotuj wina.Utwórz zawiesinę, mieszając razem skrobię kukurydzianą i kirsch w filiżance, aż do uzyskania gładkiej pasty.Stopniowo dodawaj ser do garnka i gotuj, ciągle mieszając zygzakiem, a nie ruchem kołowym. W przeciwnym razie ser będzie kulką i będzie trudny do pracy. Uważając, aby nie gotować gotować ser jest po prostu topiony i kremowy. Ponownie wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej do fondue. Przynieś fondue na wolnym ogniu i gotuj, mieszając, aż zgęstnieje, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
KirschKirsch
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Przelać do garnka do fondue ustawionego na płomieniu i podawać z chlebem do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn