Klasyczne Szwajcarskie Fondue

Klasyczne Szwajcarskie Fondue
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 59 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jeśli 92 grosze za porcję spada twój budżet, Klasyczne Szwajcarskie Fondue może być niesamowite wegańskie przepis do wypróbowania. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kostki chleba, ser gruyãre, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Klasyczne Szwajcarskie Fondue, Klasyczne Szwajcarskie Fondue, oraz Fondue Szwajcarskie.

Instrukcje

1
Pocierać wewnątrz 4-quart ciężkiego garnka z wyciętych stron czosnku pchanie do ekstrakcji soku podczas pracy. Odrzuć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj wino do garnka i doprowadzić tylko na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu. Nie gotuj wina.Utwórz zawiesinę, mieszając razem skrobię kukurydzianą i kirsch w filiżance, aż do uzyskania gładkiej pasty.Stopniowo dodawaj ser do garnka i gotuj, ciągle mieszając zygzakiem, a nie ruchem kołowym. W przeciwnym razie ser będzie kulką i będzie trudny do pracy. Uważając, aby nie gotować gotować ser jest po prostu topiony i kremowy. Ponownie wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej do fondue. Przynieś fondue na wolnym ogniu i gotuj, mieszając, aż zgęstnieje, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
KirschKirsch
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Przelać do garnka do fondue ustawionego na płomieniu i podawać z chlebem do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn