Klasyczne Szwajcarskie Fondue
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 59 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jeśli 92 grosze za porcję spada twój budżet, Klasyczne Szwajcarskie Fondue może być niesamowite wegańskie przepis do wypróbowania. 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kostki chleba, ser gruyãre, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Klasyczne Szwajcarskie Fondue, Klasyczne Szwajcarskie Fondue, oraz Fondue Szwajcarskie.
Instrukcje
Pocierać wewnątrz 4-quart ciężkiego garnka z wyciętych stron czosnku pchanie do ekstrakcji soku podczas pracy. Odrzuć czosnek.
Dodaj wino do garnka i doprowadzić tylko na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu. Nie gotuj wina.Utwórz zawiesinę, mieszając razem skrobię kukurydzianą i kirsch w filiżance, aż do uzyskania gładkiej pasty.Stopniowo dodawaj ser do garnka i gotuj, ciągle mieszając zygzakiem, a nie ruchem kołowym. W przeciwnym razie ser będzie kulką i będzie trudny do pracy. Uważając, aby nie gotować gotować ser jest po prostu topiony i kremowy. Ponownie wymieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej do fondue. Przynieś fondue na wolnym ogniu i gotuj, mieszając, aż zgęstnieje, 6 do 8 minut.
Przelać do garnka do fondue ustawionego na płomieniu i podawać z chlebem do zanurzenia.