Klasyczne Ciasteczka Z Cukrem Mrożonym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj klasycznych Ciasteczek z cukrem mrożonym. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru pudru, ekstraktu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka Z Cukrem Mrożonym, Jennifer ' s Iced Sugar Cookies, oraz Mrożone Ciasteczka Z Cukrem Dyniowym.
Instrukcje
Aby przygotować ciasteczka, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
W dużej misce umieścić granulowany cukier i masło; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie lekkie i puszyste. Ubić w 1 1/2 łyżeczki wanilii i białek. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do połączenia. Podziel ciasto na pół. Uformuj każde ciasto na pół w kulkę; zawiń każde ciasto na pół w plastikową folię. Chill 1 godzina.
Rozpakuj 1 kulkę ciasta. Naciśnij ciasto w 4-calowym okręgu na wytrzymałej folii. Pokrowiec z dodatkową folią.
Rozwałkuj ciasto, nadal pokryte, do grubości 1/4 cala. Powtórz procedurę z pozostałą kulką ciasta. Schłodzić ciasto 30 minut.
Wyjąć jedną porcję ciasta z lodówki.
Usuń górny arkusz folii z tworzywa sztucznego; Odwróć ciasto.
Usuń pozostałą folię. Za pomocą noża 2 1/2 cala pokrój ciasto na 18 ciastek.
Umieścić ciasteczka 2 cale od siebie na blachach wyłożonych pergaminem.
Piec w 375 przez 10 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na patelniach 5 minut.
Usuń ciasteczka z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu. Powtórz procedurę z pozostałą połową ciasta.
Aby przygotować lukier, połącz cukier puder z pozostałymi składnikami, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Pracując z 1 ciastkiem na raz, równomiernie rozprowadź około 1 łyżeczki lukru na ciastku.
Odstawić na stojaku z drutu, aż do zestawu.