Klasyczna wędzona kiełbasa makaron z serem

Klasyczna wędzona kiełbasa makaron z serem
Klasyczna wędzona kiełbasa makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 620 kalorii. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, masło, makaron cavatappi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pół na pół, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. 31 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Makaron z serem z wędzoną kiełbasą, Kiełbasa wędzona makaron z serem, oraz Kiełbasa wędzona makaron z serem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; spłukać i odcedzić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3
1 łyżkę masła rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę i cebulę 3 do 5 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać z sosem Alfredo i pół na pół. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając; zmniejszyć ciepło. Dusić 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
Pół Na PółPół Na Pół
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Zdjąć rondel z ognia. Wymieszać z serem i czarnym pieprzem, aż ser się rozpuści. Wymieszać z makaronem i mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Wlać mieszaninę do lekko rozpylonego 139-calowego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Posypać równomiernie połączoną bułką tartą i 1/4 szklanki roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
7
Piec 20 do 25 minut lub aż okruchy są złotobrązowe i mieszanka makaronu jest gorąca i bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn