Klasyczna pieczeń wołowa z solą pistacjową z nowego stołu

Klasyczna pieczeń wołowa z solą pistacjową z nowego stołu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać klasyczny pieczeń wołowa z soli pistacjowej z ' Nowy Midwestern tabeli spróbować. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 555 kalorii, 47g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pistacji, wina, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Klasyczna Pieczeń Wołowa Z Solą Pistacjową, Klasyczny Kurczak z dzikim ryżem Hotdish z " nowego stołu Środkowego Zachodu, oraz Chrupiąca Kapusta Z Makiem Z Nowego Stołu.

Instrukcje

1
Pieczeń doprawiamy obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2
Rozgrzać największą patelnię o wysokiej jednostronności na dużym ogniu, dodać olej, a następnie dodać pieczeń. Sear to szybko, aż ciemnobrązowy ze wszystkich stron, o 8 minut. Odstawić pieczeń na bok, wylać i wyrzucić nadmiar tłuszczu z patelni, i niech patelnia ostygnie trochę. Następnie dodać masło, seler, marchew, rzepa, 1/2 łyżeczki soli i 3/4 łyżeczki pieprzu. Gotować na średnim ogniu, podrzucając, aż warzywa zaczną mięknąć na brzegach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
RzepaRzepa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieść je do szerokiej miski i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Dodaj wino do patelni, doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż lekko zmniejszona, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać bulion wołowy i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
7
Ułożyć cebulę na dnie dużej przykrytej patelni do pieczenia i ułożyć na nich wołowinę. Rozsypać całe ząbki czosnku, liście laurowe, rozmaryn, i tymianek na i wokół pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
8
Wlać mieszaninę bulionu wołowego na mięso i przykryć patelnię szczelnie. Dusić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 141° i kontynuuj duszenie przez 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Odkryj patelnię, usuń tłuszcz na brzegach za pomocą małej chochli i wyrzuć go. Dwa duże widelce, ostrożnie obrócić mięso i kadzi trochę soku na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Dodaj zarezerwowane smażone warzywa, układając je na obwodzie mięsa. Przykryć patelnię i dusić jeszcze przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Ponownie odtłuścić tłuszcz małą chochlą, ponownie upiec wierzch mięsa, a następnie rozsypać pomidory koktajlowe na wierzchu, niektóre zrzucając na mięso, inne na warzywa. Nie mieszaj więcej. Dusić, odsłonięte tym razem, aby pomidory się podzieliły i skurczyły, a wierzch mięsa brązowieje, aż mięso poczuje się wyjątkowo miękkie za dotknięciem widelca, 30 minut do 1 godziny. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
13
Na sól pistacjową, połączyć pistacje, pietruszka, mielony czosnek, i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Przed podaniem, pył sól pistacjowa równomiernie na pieczeń (rezerwy dodatkowe do przejścia przy stole).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
15
Podajemy pieczeń prosto z patelni, odrywając mięso dwoma widelcami dla większości z nich i delikatnie rzeźbiąc marmurkowy górny koniec uchwytu na grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn