Klasyczna pieczeń wołowa z solą pistacjową z nowego stołu

Klasyczna pieczeń wołowa z solą pistacjową z nowego stołu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać klasyczny pieczeń wołowa z soli pistacjowej z ' Nowy Midwestern tabeli spróbować. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 555 kalorii, 47g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pistacji, wina, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Klasyczna Pieczeń Wołowa Z Solą Pistacjową, Klasyczny Kurczak z dzikim ryżem Hotdish z " nowego stołu Środkowego Zachodu, oraz Chrupiąca Kapusta Z Makiem Z Nowego Stołu.

Instrukcje

1
Pieczeń doprawiamy obficie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2
Rozgrzać największą patelnię o wysokiej jednostronności na dużym ogniu, dodać olej, a następnie dodać pieczeń. Sear to szybko, aż ciemnobrązowy ze wszystkich stron, o 8 minut. Odstawić pieczeń na bok, wylać i wyrzucić nadmiar tłuszczu z patelni, i niech patelnia ostygnie trochę. Następnie dodać masło, seler, marchew, rzepa, 1/2 łyżeczki soli i 3/4 łyżeczki pieprzu. Gotować na średnim ogniu, podrzucając, aż warzywa zaczną mięknąć na brzegach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przenieść je do szerokiej miski i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Dodaj wino do patelni, doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż lekko zmniejszona, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać bulion wołowy i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
7
Ułożyć cebulę na dnie dużej przykrytej patelni do pieczenia i ułożyć na nich wołowinę. Rozsypać całe ząbki czosnku, liście laurowe, rozmaryn, i tymianek na i wokół pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Wlać mieszaninę bulionu wołowego na mięso i przykryć patelnię szczelnie. Dusić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 141° i kontynuuj duszenie przez 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Odkryj patelnię, usuń tłuszcz na brzegach za pomocą małej chochli i wyrzuć go. Dwa duże widelce, ostrożnie obrócić mięso i kadzi trochę soku na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodaj zarezerwowane smażone warzywa, układając je na obwodzie mięsa. Przykryć patelnię i dusić jeszcze przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Ponownie odtłuścić tłuszcz małą chochlą, ponownie upiec wierzch mięsa, a następnie rozsypać pomidory koktajlowe na wierzchu, niektóre zrzucając na mięso, inne na warzywa. Nie mieszaj więcej. Dusić, odsłonięte tym razem, aby pomidory się podzieliły i skurczyły, a wierzch mięsa brązowieje, aż mięso poczuje się wyjątkowo miękkie za dotknięciem widelca, 30 minut do 1 godziny. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
13
Na sól pistacjową, połączyć pistacje, pietruszka, mielony czosnek, i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Przed podaniem, pył sól pistacjowa równomiernie na pieczeń (rezerwy dodatkowe do przejścia przy stole).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
15
Podajemy pieczeń prosto z patelni, odrywając mięso dwoma widelcami dla większości z nich i delikatnie rzeźbiąc marmurkowy górny koniec uchwytu na grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia38
Magazyn