Klasyczna Pieczeń Wołowa
Klasyczna pieczeń wołowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 39g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $7.49 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oko-of-round pieczeń, pieprz, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Klasyczna Pieczeń Wołowa, Klasyczna Pieczeń Wołowa Z Solą Pistacjową, oraz Klasyczna pieczeń wołowa z solą pistacjową z nowego stołu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić pieczeń w temperaturze pokojowej 45 minut.
Ułożyć pieczone, tłuste bokiem do góry, na stelażu na patelni do pieczenia.
Dodaj 1/4 cala wody do dna patelni.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 i piec na półce Środkowej piekarnika, aż termometr do mięsa włożony do pieczenia 145 lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z piekarnika, i odstawić luźno pokryte folią 10 do 15 protokół. Rostbef pokroić cienko na kanapki.