Kiszona kapusta kminkowa
Kiszona kapusta kminkowa to bezglutenowa, bezmleczna i cała 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 2 g białka i 3 g tłuszczu. Ten przepis służy 20 osobom. Za 45 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, kminek, słoiki kiszonej kapusty i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 21%. Podobne przepisy to Kapusta kiszona z dżinem i kminkiem, Domowa kapusta kiszona z kminkiem i jabłkami oraz Kapusta kiszona z boczkiem, ziemniakami i kminkiem.
Instrukcje
W 5-kw. W piekarniku holenderskim smaż boczek i cebulę przez 8-19 minut lub do momentu, aż cebula stanie się złotobrązowa. Wymieszaj kiszoną kapustę i kminek.
Dodaj wodę; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 1,5 godziny, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj ziemniaka. Gotuj przez 20 minut lub do momentu, aż ziemniak będzie miękki.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Koncert Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień z przyjemnymi aromatami, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Na podniebieniu miękkie i świeże.