King Cake

King Cake
King Cake może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odebrać żywności barwiących, żywności barwiących, vanillan extract, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej, Tort dwunastej nocy lub tort Króla (Galette Des Rois), oraz Rosyjski tort Korolevsky (King ' s Cake) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drożdże ubić z ciepłym mlekiem w misce miksera stojącego do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka W Pełni Ugotowana, PosiekanaSzynka W Pełni Ugotowana, Posiekana
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj 6 łyżek mąki chlebowej i miodu i, za pomocą uchwytu łopatkowego, wymieszaj na małej prędkości, aż będzie dość gładka (nadal będzie kilka grudek), 30 sekund do 1 minuty, skrobając dno i boki miski w razie potrzeby. Przykryć folią i odstawić do podwojenia objętości, około 20 minut. Po podwojeniu ciasta dodaj 3/4 szklanki pozostałej mąki chlebowej, mąkę tortową, jajka, żółtko, cukier, cynamon, ekstrakty waniliowe i migdałowe oraz sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wymieszać na niskiej prędkości, aż do połączenia, a następnie przełączyć na hak ciasta, zwiększyć prędkość do średniej, i beat aż gładka, o 2 protokół. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i zacznij dodawać 4 Tbs. masła 1 Tbs. na raz, dobrze mieszając między dodatkami. Kontynuuj ugniatać, aż ciasto utworzy luźną kulę (będzie jeździć na haku ciasta, być lepki, a nie uderzyć dno miski, ale na ogół powinien się połączyć w luźną masę), 2 do 3 minut. Jeśli ciasto nie połączy się, Kontynuuj ugniatanie, dodając do 1/4 szklanki zarezerwowanej mąki chlebowej, aż tak się stanie. Smarować dużą miskę z 1/2 Tbs. pozostałego masła i przenieść ciasto do miski, obracając go w misce do pokrycia z masłem. Przykryj miskę kawałkiem folii lub wilgotnym ręcznikiem kuchennym i umieść miskę w miejscu wolnym od przeciągów, aż ciasto podwoi się w rozmiarze, około 1 godziny. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem i posmaruj papierem pergaminowym pozostałym masłem. Obficie posmaruj powierzchnię roboczą, używając pozostałej 1/4 szklanki mąki chlebowej (jeśli użyłeś mąki chlebowej w cieście, odkurz powierzchnię roboczą większą ilością mąki chlebowej). Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą i posypać wierzch mąką. Użyj rąk, aby nacisnąć i spłaszczyć go w prostokąt. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na pasek o grubości 1/4 cala, który ma długość około 24 cali i szerokość około 6 cali. Zaczynając od jednej z długich boków, rozwałkuj ciasto na siebie, tworząc długą, cienką długość w kształcie bagietki. Uszczypnij krawędź do korpusu ciasta, aby uszczelnić, obróć ciasto, aby leżało poziomo na powierzchni roboczej i delikatnie zwiń go na powierzchni roboczej, aby wyrównać wszelkie wybrzuszenia i stworzyć nieco spójną linę o szerokości 1-1/2 cali. Połącz oba końce ciasta i szczyp je do siebie, aby je zapieczętować. Ostrożnie przełożyć ciasto owalne lub okrąg na przygotowaną patelnię. Przykryj kawałkiem folii lub wilgotnym ręcznikiem kuchennym i ustaw w ciepłym, suchym miejscu, aby wzrosnąć do podwojenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienka BagietkaCienka Bagietka
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Rozgrzać piekarnik do 191°. aby umyć jajko, ubić jajko i mleko razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Umyć jajko na wierzchu i stronach ciasta, i upiec ciasto króla, aż złoty i gotowane przez, 25 do 30 protokół. Natychmiast po wyjęciu ciasta z piekarnika zrób małe rozcięcie w dolnej części ciasta i włóż figurkę dziecka (jeśli używasz). Ustaw na stojaku, aby całkowicie ostygnąć. Aby lukier: podczas gdy ciasto chłodzi, zrobić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany, mleko i wanilię razem w misce miksera stojącego na małej prędkości, aż będzie gładka i całkowicie włączona. Przykryj miskę wilgotnym ręcznikiem kuchennym, aż będziesz gotowy do polewania ciasta. Aby udekorować ciasto: aby uzyskać kolorowy cukier, odmierz 1 szklankę cukru w każdej z 3 plastikowych torebek wielokrotnego zamykania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Dodaj 4 krople zielonego barwnika spożywczego do jednego worka, 4 krople złotego lub żółtego barwnika spożywczego do drugiego worka i 4 krople fioletowego barwnika spożywczego do ostatniego worka (jeśli nie masz fioletowego, zrób to sam: odmierz 2 krople czerwonego i 2 krople niebieskiego barwnika spożywczego na łyżkę i wymieszaj z testerem ciasta lub wykałaczką do połączenia). Uszczelnij każdą torebkę, a następnie energicznie wstrząśnij, aby połączyć cukier i barwnik spożywczy. Łyżkę lukru na ostudzonym cieście. Natychmiast po lukrze udekorować barwionym cukrem. Lubię zmieniać kolory co 2-1/2 cale, ale można również podzielić ciasto na 3 sekcje i zastosować jeden kolor do każdej sekcji. Pokroić i podać natychmiast. Zrób wskazówki ciasto możesz przechowywać w pudełku na ciasto lub na blasze do pieczenia umieszczonej w dużej plastikowej torbie (bezzapachowe worki na śmieci działają dobrze) do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)24 Do 28 Sztuk Wielokolorowych Lukrecji Do Obierania I Wyciągania (każda Po 9-1/2 Cala)
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Foto: Ellen Silverman
9
Oceń ten przepis i zobacz opinie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn