King Cake

King Cake
King Cake może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odebrać żywności barwiących, żywności barwiących, vanillan extract, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej, Tort dwunastej nocy lub tort Króla (Galette Des Rois), oraz Rosyjski tort Korolevsky (King ' s Cake) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drożdże ubić z ciepłym mlekiem w misce miksera stojącego do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj 6 łyżek mąki chlebowej i miodu i, za pomocą uchwytu łopatkowego, wymieszaj na małej prędkości, aż będzie dość gładka (nadal będzie kilka grudek), 30 sekund do 1 minuty, skrobając dno i boki miski w razie potrzeby. Przykryć folią i odstawić do podwojenia objętości, około 20 minut. Po podwojeniu ciasta dodaj 3/4 szklanki pozostałej mąki chlebowej, mąkę tortową, jajka, żółtko, cukier, cynamon, ekstrakty waniliowe i migdałowe oraz sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wymieszać na niskiej prędkości, aż do połączenia, a następnie przełączyć na hak ciasta, zwiększyć prędkość do średniej, i beat aż gładka, o 2 protokół. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i zacznij dodawać 4 Tbs. masła 1 Tbs. na raz, dobrze mieszając między dodatkami. Kontynuuj ugniatać, aż ciasto utworzy luźną kulę (będzie jeździć na haku ciasta, być lepki, a nie uderzyć dno miski, ale na ogół powinien się połączyć w luźną masę), 2 do 3 minut. Jeśli ciasto nie połączy się, Kontynuuj ugniatanie, dodając do 1/4 szklanki zarezerwowanej mąki chlebowej, aż tak się stanie. Smarować dużą miskę z 1/2 Tbs. pozostałego masła i przenieść ciasto do miski, obracając go w misce do pokrycia z masłem. Przykryj miskę kawałkiem folii lub wilgotnym ręcznikiem kuchennym i umieść miskę w miejscu wolnym od przeciągów, aż ciasto podwoi się w rozmiarze, około 1 godziny. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem i posmaruj papierem pergaminowym pozostałym masłem. Obficie posmaruj powierzchnię roboczą, używając pozostałej 1/4 szklanki mąki chlebowej (jeśli użyłeś mąki chlebowej w cieście, odkurz powierzchnię roboczą większą ilością mąki chlebowej). Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą i posypać wierzch mąką. Użyj rąk, aby nacisnąć i spłaszczyć go w prostokąt. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na pasek o grubości 1/4 cala, który ma długość około 24 cali i szerokość około 6 cali. Zaczynając od jednej z długich boków, rozwałkuj ciasto na siebie, tworząc długą, cienką długość w kształcie bagietki. Uszczypnij krawędź do korpusu ciasta, aby uszczelnić, obróć ciasto, aby leżało poziomo na powierzchni roboczej i delikatnie zwiń go na powierzchni roboczej, aby wyrównać wszelkie wybrzuszenia i stworzyć nieco spójną linę o szerokości 1-1/2 cali. Połącz oba końce ciasta i szczyp je do siebie, aby je zapieczętować. Ostrożnie przełożyć ciasto owalne lub okrąg na przygotowaną patelnię. Przykryj kawałkiem folii lub wilgotnym ręcznikiem kuchennym i ustaw w ciepłym, suchym miejscu, aby wzrosnąć do podwojenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienka BagietkaCienka Bagietka
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Rozgrzać piekarnik do 191°. aby umyć jajko, ubić jajko i mleko razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Umyć jajko na wierzchu i stronach ciasta, i upiec ciasto króla, aż złoty i gotowane przez, 25 do 30 protokół. Natychmiast po wyjęciu ciasta z piekarnika zrób małe rozcięcie w dolnej części ciasta i włóż figurkę dziecka (jeśli używasz). Ustaw na stojaku, aby całkowicie ostygnąć. Aby lukier: podczas gdy ciasto chłodzi, zrobić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany, mleko i wanilię razem w misce miksera stojącego na małej prędkości, aż będzie gładka i całkowicie włączona. Przykryj miskę wilgotnym ręcznikiem kuchennym, aż będziesz gotowy do polewania ciasta. Aby udekorować ciasto: aby uzyskać kolorowy cukier, odmierz 1 szklankę cukru w każdej z 3 plastikowych torebek wielokrotnego zamykania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj 4 krople zielonego barwnika spożywczego do jednego worka, 4 krople złotego lub żółtego barwnika spożywczego do drugiego worka i 4 krople fioletowego barwnika spożywczego do ostatniego worka (jeśli nie masz fioletowego, zrób to sam: odmierz 2 krople czerwonego i 2 krople niebieskiego barwnika spożywczego na łyżkę i wymieszaj z testerem ciasta lub wykałaczką do połączenia). Uszczelnij każdą torebkę, a następnie energicznie wstrząśnij, aby połączyć cukier i barwnik spożywczy. Łyżkę lukru na ostudzonym cieście. Natychmiast po lukrze udekorować barwionym cukrem. Lubię zmieniać kolory co 2-1/2 cale, ale można również podzielić ciasto na 3 sekcje i zastosować jeden kolor do każdej sekcji. Pokroić i podać natychmiast. Zrób wskazówki ciasto możesz przechowywać w pudełku na ciasto lub na blasze do pieczenia umieszczonej w dużej plastikowej torbie (bezzapachowe worki na śmieci działają dobrze) do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Foto: Ellen Silverman
9
Oceń ten przepis i zobacz opinie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn