King Cake

King Cake
King Cake może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odebrać żywności barwiących, żywności barwiących, vanillan extract, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej, Tort dwunastej nocy lub tort Króla (Galette Des Rois), oraz Rosyjski tort Korolevsky (King ' s Cake) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drożdże ubić z ciepłym mlekiem w misce miksera stojącego do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj 6 łyżek mąki chlebowej i miodu i, za pomocą uchwytu łopatkowego, wymieszaj na małej prędkości, aż będzie dość gładka (nadal będzie kilka grudek), 30 sekund do 1 minuty, skrobając dno i boki miski w razie potrzeby. Przykryć folią i odstawić do podwojenia objętości, około 20 minut. Po podwojeniu ciasta dodaj 3/4 szklanki pozostałej mąki chlebowej, mąkę tortową, jajka, żółtko, cukier, cynamon, ekstrakty waniliowe i migdałowe oraz sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać na niskiej prędkości, aż do połączenia, a następnie przełączyć na hak ciasta, zwiększyć prędkość do średniej, i beat aż gładka, o 2 protokół. Zwiększ prędkość do średniej-wysokiej i zacznij dodawać 4 Tbs. masła 1 Tbs. na raz, dobrze mieszając między dodatkami. Kontynuuj ugniatać, aż ciasto utworzy luźną kulę (będzie jeździć na haku ciasta, być lepki, a nie uderzyć dno miski, ale na ogół powinien się połączyć w luźną masę), 2 do 3 minut. Jeśli ciasto nie połączy się, Kontynuuj ugniatanie, dodając do 1/4 szklanki zarezerwowanej mąki chlebowej, aż tak się stanie. Smarować dużą miskę z 1/2 Tbs. pozostałego masła i przenieść ciasto do miski, obracając go w misce do pokrycia z masłem. Przykryj miskę kawałkiem folii lub wilgotnym ręcznikiem kuchennym i umieść miskę w miejscu wolnym od przeciągów, aż ciasto podwoi się w rozmiarze, około 1 godziny. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem i posmaruj papierem pergaminowym pozostałym masłem. Obficie posmaruj powierzchnię roboczą, używając pozostałej 1/4 szklanki mąki chlebowej (jeśli użyłeś mąki chlebowej w cieście, odkurz powierzchnię roboczą większą ilością mąki chlebowej). Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą i posypać wierzch mąką. Użyj rąk, aby nacisnąć i spłaszczyć go w prostokąt. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto na pasek o grubości 1/4 cala, który ma długość około 24 cali i szerokość około 6 cali. Zaczynając od jednej z długich boków, rozwałkuj ciasto na siebie, tworząc długą, cienką długość w kształcie bagietki. Uszczypnij krawędź do korpusu ciasta, aby uszczelnić, obróć ciasto, aby leżało poziomo na powierzchni roboczej i delikatnie zwiń go na powierzchni roboczej, aby wyrównać wszelkie wybrzuszenia i stworzyć nieco spójną linę o szerokości 1-1/2 cali. Połącz oba końce ciasta i szczyp je do siebie, aby je zapieczętować. Ostrożnie przełożyć ciasto owalne lub okrąg na przygotowaną patelnię. Przykryj kawałkiem folii lub wilgotnym ręcznikiem kuchennym i ustaw w ciepłym, suchym miejscu, aby wzrosnąć do podwojenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienka BagietkaCienka Bagietka
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozgrzać piekarnik do 191°. aby umyć jajko, ubić jajko i mleko razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umyć jajko na wierzchu i stronach ciasta, i upiec ciasto króla, aż złoty i gotowane przez, 25 do 30 protokół. Natychmiast po wyjęciu ciasta z piekarnika zrób małe rozcięcie w dolnej części ciasta i włóż figurkę dziecka (jeśli używasz). Ustaw na stojaku, aby całkowicie ostygnąć. Aby lukier: podczas gdy ciasto chłodzi, zrobić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany, mleko i wanilię razem w misce miksera stojącego na małej prędkości, aż będzie gładka i całkowicie włączona. Przykryj miskę wilgotnym ręcznikiem kuchennym, aż będziesz gotowy do polewania ciasta. Aby udekorować ciasto: aby uzyskać kolorowy cukier, odmierz 1 szklankę cukru w każdej z 3 plastikowych torebek wielokrotnego zamykania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj 4 krople zielonego barwnika spożywczego do jednego worka, 4 krople złotego lub żółtego barwnika spożywczego do drugiego worka i 4 krople fioletowego barwnika spożywczego do ostatniego worka (jeśli nie masz fioletowego, zrób to sam: odmierz 2 krople czerwonego i 2 krople niebieskiego barwnika spożywczego na łyżkę i wymieszaj z testerem ciasta lub wykałaczką do połączenia). Uszczelnij każdą torebkę, a następnie energicznie wstrząśnij, aby połączyć cukier i barwnik spożywczy. Łyżkę lukru na ostudzonym cieście. Natychmiast po lukrze udekorować barwionym cukrem. Lubię zmieniać kolory co 2-1/2 cale, ale można również podzielić ciasto na 3 sekcje i zastosować jeden kolor do każdej sekcji. Pokroić i podać natychmiast. Zrób wskazówki ciasto możesz przechowywać w pudełku na ciasto lub na blasze do pieczenia umieszczonej w dużej plastikowej torbie (bezzapachowe worki na śmieci działają dobrze) do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
8
Foto: Ellen Silverman
9
Oceń ten przepis i zobacz opinie
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn