Kiełbaski koktajlowe pełnoziarniste musztardowo-imbirowe
Kiełbaski koktajlowe z musztardą pełnoziarnistą i imbirem wymagają około 52 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, dostajesz napój, który serwuje 50. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać chude śniadanie linki kiełbasa, musztarda pełnoziarnista, chleb żytni bochenek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 21%. Spróbuj Fasola szparagowa z musztardą pełnoziarnistą, Kapusta Kędzierzawa Smażona Z Musztardą Pełnoziarnistą, oraz Kiełbaski Koktajlowe Deluxe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w misce, ubij razem imbir, musztarda, olej o smaku czosnku i sos sojowy.
Kiełbaski przekładamy w mieszance Mustangi, a następnie układamy na dużej, płytkiej puszce lub 2 mniejszych puszkach. Wysokość boków puszki określi, jak szybko kiełbaski kolor i gotować.
Jeśli używasz wysokiej jednostronnych puszek, będą potrzebować około 45 minut w piekarniku; gotowane na płytszej tacy, 30 minut powinno być w porządku. I zrób linię z folią lub użyj wyrzucanych tacek foliowych, lub zmywanie będzie koszmarem. Aby podawać kiełbaski w misce na chleb, Wytnij okrąg wokół górnej części chleba, aby zdjąć "pokrywkę". Umieść tę pokrywkę z jednej strony na chwilę, a następnie rozerwać i wyciągnąć ciasto nadzienie rękami, pozostawiając skorupę nienaruszoną tak, że masz wydrążoną miskę.
Napełnij ten opróżniony Bochenek jak najwięcej kiełbasek - być może będziesz musiał uzupełnić je kilkoma - a następnie możesz zrównoważyć pokrywę pod kątem jasnym, aby uzyskać maksymalny efekt i rozrywkę Gości.
Podawać z małym garnkiem drinków koktajlowych do
kiełbaski, ale jeśli pomijasz opcję Miski na chleb, pozwól gorącym kiełbasom lekko ostygnąć, zanim je rozdasz.
Umieścić mieszaninę powłoki w zamykanym worku, dodać kiełbasy i przechowywać w lodówce do 2 dni-umieścić worek w misce lub na talerzu w przypadku wycieku. Gotować zgodnie z zaleceniami w przepisie.
Kiełbaski można zamrażać w worku z powłoką do 3 miesięcy. Rozmrażaj przez noc w lodówce-w przypadku wycieku włóż torbę do miski lub na talerz. Gotować zgodnie z zaleceniami w przepisie.