Kiełbasa z serem śmietankowym

Kiełbasa z serem śmietankowym
Kiełbasa i twarożek wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 312 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.09 za porcję. 168 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masową kiełbasę wieprzową, serek, półksiężyce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kiełbasa Ser Kremowy Półksiężyc Pinwheels, Krem z serem i łososiem, oraz Żurawinowy Krem Z Serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać kiełbasę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, o 10 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ciasto rozłożyć z 1 opakowania półksiężyca na powierzchnię roboczą i uszczypnąć perforacje razem, tworząc jeden arkusz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolki Półksiężyc ChłodniczyRolki Półksiężyc Chłodniczy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Rozłóż połowę twarogu na arkuszu ciasta, pozostawiając 1/2-calowy margines dookoła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Arkusz CiastaArkusz Ciasta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Połowę ugotowanej kiełbasy posypać równomiernie serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Rozwałkuj ciasto na kłodę, zaczynając od długiej krawędzi; zawiń kłodę w folię lub pergamin. Powtórz kroki, aby zrobić drugą rolkę; zawiń. Rolki w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
7
Rozwiń rolki i pokrój każdy na plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Umieść plastry na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wiatraczek będzie złoty kolor, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn