Kiełbasa z kurczakiem i fetą

Kiełbasa z kurczakiem i fetą
Kurczak i kiełbasa Feta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 357 kalorii, 30g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje $2.08 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz osłonkę foot hog, skórkę z cytryny, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kurczak-kiełbasa Frittata z kukurydzą i fetą, Pieczony czosnek i kiełbasa z kurczaka Feta, oraz Sałatka grecka ze szpinakiem i kiełbasą z kurczaka Feta.

Instrukcje

1
Połącz kurczaka, tłuszcz wieprzowy, kolendrę, czosnek, miętę, skórkę z cytryny i 2 łyżki soli w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
FatbackFatback
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieść do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny i przechowywać w lodówce na noc.
3
Co najmniej 30 minut przed zmieleniem mięsa umieść wszystkie narzędzia (w tym części maszynki do mięsa, miskę miksera stojącego, uchwyt łopatkowy miksera stojącego i części nadziewarki do kiełbas) w zamrażarce, aby schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Używając maszynki do mielenia mięsa, zmiel marynowaną mieszaninę mięsa przez mały talerz matrycy do schłodzonej miski miksera stojącego. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, a następnie powrócić mieszaninę do miksera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj fetę, oliwę z oliwek i wino i ubijaj na średniej prędkości za pomocą schłodzonego uchwytu do łopatek, aż się połączą. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Nadziewamy kiełbaski (patrz Notatka kucharza) i, dla uzyskania najlepszych rezultatów, przechowujemy w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
7
Przed gotowaniem przekłuj każdą kiełbasę kilka razy szpilką. Grill na średnim ogniu, aż centrum rejestruje 160 stopni F, 10 do 12 minut. (Można również smażyć na patelni lub podsmażyć kiełbaski.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Pomidory skropić oliwą z oliwek, posypać natką pietruszki i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
9
Kiełbaski podawać z sałatką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
10
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia23
Magazyn