Kiełbasa z kapustą i kukurydzą Sauté
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy z kapustą i Sauté z kukurydzy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 704 kalorie, 27g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu balsamicznego, pieprz, pół kapusty głowiastej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kiełbasa z kapustą i kukurydzą Sauté, Świeża kukurydza cukinia i kapusta Napa Saute, oraz Kapusta Wieprzowa Saute.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Kłuć kiełbaski widelcem i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym i gotowane przez, 10 do 12 protokół.
Przenieść na płytę i przykryć folią aluminiową, aby utrzymać ciepło.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać kapustę i cebulę; gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Dodać ocet i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie po prostu miękka, 3 do 4 Więcej minut.