Kiełbasa-Szpinak Nadziewane Muszle

Kiełbasa-Szpinak Nadziewane Muszle
Kiełbasa-szpinak nadziewane muszle wymaga z grubsza 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,11 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 27g białka, oraz 38g tłuszczu. Ten przepis z Foodnetwork wymaga oliwy z oliwek, sosu marinara, szpinaku i pieprzu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 74%. Spróbuj Kiełbasa-Szpinak Nadziewane Muszle, Kiełbasa i szpinak nadziewane muszle, oraz Kiełbasa i szpinak nadziewane muszle na niedzielę dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zrób nadziewane muszle: zagotuj duży garnek osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj skorupki makaronu i gotuj, aż lekko zmiękną, ale nadal będą twarde, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
3
Odcedź i spłucz pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Skrop oliwą z oliwek i wrzuć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
5
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodaj czosnek i gotuj, mieszając, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
8
Dodaj kiełbasę i gotuj, rozbijając drewnianą łyżką, aż się zrumieni, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
9
Dodaj szpinak, 1/2 łyżeczki soli i pieprz do smaku i mieszaj do podgrzania, jeszcze około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
PieprzPieprz
SólSól
10
Zdejmij z ognia i ostudź całkowicie.
11
W misce wymieszaj mieszankę szpinaku, ricottę, 1 szklankę mozzarelli, parmezan, pietruszkę i 1 łyżeczkę soli. Każdą skorupkę nadziewać około 2 łyżkami nadzienia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Ser RicottaSer Ricotta
SzpinakSzpinak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. zrób sos serowy: rozpuść masło z czosnkiem w średnim rondlu na średnim ogniu. Gdy masło zacznie się pienić, dodaj mąkę i ciągle ubijaj, aż będzie lekko złoty, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
13
Dodaj mleko i śmietanę, gotuj na wolnym ogniu i gotuj, ciągle ubijając, aż sos będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć łyżką, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
14
Zdejmij z ognia i wymieszaj parmezan, 1/4 łyżeczki soli i gałkę muszkatołową do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
15
Posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali oliwą z oliwek i wlej około dwóch trzecich sosu serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
16
Dodaj nadziewane muszle i polej pozostałym sosem serowym. Przykryj folią aluminiową i piecz 20 minut. Odkryj i posyp sosem marinara i pozostałą 1 szklanką mozzarelli; kontynuuj pieczenie, aż sos będzie musujący, jeszcze 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
SOSSOS
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
17
Zdjęcia: Con Poulos

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek mielonyczosnek mielony2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.gorąca włoska kiełbasa, osłonki usuniętegorąca włoska kiełbasa, osłonki usunięte2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.(20 do 24) muszle makaronu jumbo(20 do 24) muszle makaronu jumbo8krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos marinara jarredsos marinara jarred8krewetki i żyłkiŚwieżo Starta gałka muszkatołowaŚwieżo Starta gałka muszkatołowa12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do skropienia i szczotkowaniaoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do skropienia i szczotkowania1małecebula drobno posiekanacebula drobno posiekana791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan8krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser mozzarella rozdrobnionyser mozzarella rozdrobniony2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet szpinak mrożony, rozmrożony i wyciśnięty na suchopakiet szpinak mrożony, rozmrożony i wyciśnięty na sucho23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn