Kiełbasa Piknikowa
Kiełbasa piknikowa przepis może być wykonana w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 33g tłuszczu i w sumie 427 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 12 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Allrecipes wymaga mielonej pikantnej kiełbasy wieprzowej, papryki, szałwii i pieprzu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co nie jest takie super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantny Bochenek Piknikowy Z Kiełbasą, Sałatka piknikowa z pastanem i wędzoną kiełbasą, oraz Ziemniaki Piknikowe.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, kiełbasę wieprzową, sól peklującą, płynny dym, czosnek w proszku, ziarna pieprzu, paprykę, szałwię i płatki cebuli, aż dobrze się połączą. Przykryj i wstaw do lodówki na 24 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F (110 stopni C).
Podziel mieszankę mięsną na 4 równe kawałki i uformuj każdy kawałek w kłodę o długości 8 cali.
Umieść każdą kłodę na kawałku siatki i mocno zwiń. Przekręć końce i zawiąż sznurkiem lub złóż pod nim.
Roladki z kiełbasą ułożyć na patelni z rusztem.
Piec przez 5 1/2 do 6 godzin w nagrzanym piekarniku. Temperatura wewnętrzna kiełbasy powinna wynosić 160 stopni F (70 stopni C).
Usuń nylonową siatkę i zawiń kiełbasę w folię. Wstaw do lodówki na noc przed pokrojeniem. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni lub zamrażać do 2 miesięcy.