Kiełbasa i ryż Nadziewane Lato Squash

Kiełbasa i ryż Nadziewane Lato Squash
Kiełbasa i ryż Nadziewane latem Squash może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jabłko, latem squash, mielonej kolendry, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kabaczek z kiełbasą i ryżem nadziewany żołędziami, Kiełbasa z kurczaka i brązowy ryż faszerowane Acorn Squash, oraz Dynia Letnia Nadziewana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Umieść połówki squasha wycięte boki w dół do naczynia do pieczenia i wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż squash będzie miękki, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Podczas pieczenia squasha, doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu, i wymieszać margarynę i Zawartość opakowania ryżu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż ryż będzie miękki, o 7 protokół. Odstawić przygotowany ryż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, i gotować kiełbasę, grzyby, kolendra, i sól (w razie potrzeby), aż kiełbasa jest rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Spuścić nadmiar tłuszczu.
7
Wymieszać mieszankę kiełbasy z gotowaną mieszanką ryżu w misce i lekko wymieszać z jabłkiem, pekanami i serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Ryż GotowanyRyż Gotowany
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Wlać roztopione masło do naczynia do pieczenia, i umieścić squash, wydrążone boki do góry, do naczynia. Dodać mieszankę ryżu i kiełbasy do squasha, pozwalając farsz kopiec się i przelać do naczynia, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
9
Nadziewane kabaczki posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
10
Powrót do piekarnika, i piec, aż farsz jest gorąca i polewa ser rumiane, o 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn