Kiełbasa i ryż Nadziewane Lato Squash

Kiełbasa i ryż Nadziewane Lato Squash
Kiełbasa i ryż Nadziewane latem Squash może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jabłko, latem squash, mielonej kolendry, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kabaczek z kiełbasą i ryżem nadziewany żołędziami, Kiełbasa z kurczaka i brązowy ryż faszerowane Acorn Squash, oraz Dynia Letnia Nadziewana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść połówki squasha wycięte boki w dół do naczynia do pieczenia i wlać wystarczającą ilość wody, aby pokryć dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż squash będzie miękki, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Podczas pieczenia squasha, doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu, i wymieszać margarynę i Zawartość opakowania ryżu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż ryż będzie miękki, o 7 protokół. Odstawić przygotowany ryż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, i gotować kiełbasę, grzyby, kolendra, i sól (w razie potrzeby), aż kiełbasa jest rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Spuścić nadmiar tłuszczu.
7
Wymieszać mieszankę kiełbasy z gotowaną mieszanką ryżu w misce i lekko wymieszać z jabłkiem, pekanami i serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wlać roztopione masło do naczynia do pieczenia, i umieścić squash, wydrążone boki do góry, do naczynia. Dodać mieszankę ryżu i kiełbasy do squasha, pozwalając farsz kopiec się i przelać do naczynia, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
9
Nadziewane kabaczki posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
10
Powrót do piekarnika, i piec, aż farsz jest gorąca i polewa ser rumiane, o 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn