Kiełbasa i Ricotta Ravioli z sosem Pesto

Kiełbasa i Ricotta Ravioli z sosem Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy i Ricotta Ravioli z sosem Pesto. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 840 kalorii, 33g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka cebuli, ser ricotta, kiełbasa linki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Ricotta-Taleggio Ravioli z sosem z dzikich grzybów, Ricotta Basil Ravioli & Sos Pomidorowy Krem, oraz Ravioli z sosem Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W maszynce umieścić cebulę i 3 ząbki czosnku. Przetrzeć w 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj kiełbasę. Gotuj i mieszaj, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu. Wymieszać mieszankę cebuli, zmniejszyć ogień do medium, i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Zdjąć z ognia.
5
Wlać mieszaninę do robota kuchennego wraz z serem ricotta. Proces do gładkiej, strumieniowej więcej oliwy z oliwek w razie potrzeby. Wymieszać z papryką i cayenne, i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Łyżka około 1 łyżka pełna mieszanki kiełbasy na środku jednego opakowania wonton.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
7
Posmaruj krawędzie owijki jajkiem, a następnie złóż owijkę w trójkąt, szczelnie uszczelniając krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Umieść ravioli na blasze natryskiwanej sprayem do gotowania. Powtarzaj, aż wszystkie opakowania wonton zostaną wypełnione. Przykryć i schłodzić ravioli, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
W międzyczasie umieść Bazyl i orzeszki piniowe w czystym robocie kuchennym. Pulsuj 4 lub 5 razy, następnie dodaj 2 ząbki czosnku. Pulsuj jeszcze 2 lub 3 razy, następnie przetwarzaj do uzyskania gładkości, powoli dodając 5 łyżek oliwy z oliwek. Wymieszać z octem balsamicznym, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
10
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj ravioli. Gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż ravioli unosi się na górze i nadzienie jest gorące, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
12
Miejsce ravioli w dużej misce i wrzucić z 4 do 5 łyżek pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn