Kiełbasa i Ricotta Ravioli z sosem Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kiełbasy i Ricotta Ravioli z sosem Pesto. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 840 kalorii, 33g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka cebuli, ser ricotta, kiełbasa linki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Ricotta-Taleggio Ravioli z sosem z dzikich grzybów, Ricotta Basil Ravioli & Sos Pomidorowy Krem, oraz Ravioli z sosem Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce umieścić cebulę i 3 ząbki czosnku. Przetrzeć w 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż będzie gładka. Odstawić.
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj kiełbasę. Gotuj i mieszaj, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa, około 10 minut.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu. Wymieszać mieszankę cebuli, zmniejszyć ogień do medium, i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Wlać mieszaninę do robota kuchennego wraz z serem ricotta. Proces do gładkiej, strumieniowej więcej oliwy z oliwek w razie potrzeby. Wymieszać z papryką i cayenne, i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Łyżka około 1 łyżka pełna mieszanki kiełbasy na środku jednego opakowania wonton.
Posmaruj krawędzie owijki jajkiem, a następnie złóż owijkę w trójkąt, szczelnie uszczelniając krawędzie.
Umieść ravioli na blasze natryskiwanej sprayem do gotowania. Powtarzaj, aż wszystkie opakowania wonton zostaną wypełnione. Przykryć i schłodzić ravioli, aż będzie gotowy do gotowania.
W międzyczasie umieść Bazyl i orzeszki piniowe w czystym robocie kuchennym. Pulsuj 4 lub 5 razy, następnie dodaj 2 ząbki czosnku. Pulsuj jeszcze 2 lub 3 razy, następnie przetwarzaj do uzyskania gładkości, powoli dodając 5 łyżek oliwy z oliwek. Wymieszać z octem balsamicznym, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj ravioli. Gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż ravioli unosi się na górze i nadzienie jest gorące, 3 do 4 minut.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Miejsce ravioli w dużej misce i wrzucić z 4 do 5 łyżek pesto.