Kiełbasa i pieczone warzywa Penne
Kiełbasa i pieczone warzywa Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, cebuli, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 94%. Podobne przepisy to Kiełbasa i serowy warzywny Makaron Penne, Pieczone Warzywa Penne Piec, oraz Penne z kiełbasą i pieczonymi pomidorami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W misce wrzucić wszystkie warzywa, z wyjątkiem pomidorów, z 1 1/2 łyżki oleju. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Ułóż na blasze do pieczenia i piecz, aż do karmelizacji, około 30 minut, obracając warzywa w połowie czasu gotowania. W małej misce, dodać pomidory i pozostałą oliwę z oliwek i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i dodać do blachy do pieczenia, w połowie gotowania, karmelizować.
Tymczasem, na dużej patelni na średnim ogniu, dodać kiełbasę i saute aż gotowane przez. Podgrzej ciepło i rozpal białym winem. Gdy warzywa są ugotowane, lekko ostudzić, a następnie grubo posiekać.
Dodaj warzywa i soki patelni do kiełbasy na patelni. Wrzucić gotowane penne, dodając zarezerwowane wody makaronu, w razie potrzeby, do zwilżenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać w miseczkach posypanych parmezanem.