Kieszenie wieprzowe i kapustne: Bracciole di Maiale
Kieszenie wieprzowe i kapustne: Bracciole di Maiale jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz schab, pietruszkę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Kieszenie wieprzowe i kapustne, Maiale Ubriaco ("Pijana" Wieprzowina), oraz Spalla Di Maiale (kotlety wieprzowe z kapustą toskańską) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 6 quarts wody do wrzenia toczenia i dodać 2 łyżki soli.
Kapustę pokroić w 2-calowe wstążki.
Dodać kapustę do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 6 protokół.
Dobrze odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości o 5 protokół.
Dodać natkę pietruszki, nasiona kopru włoskiego, gotowaną kapustę i płatki chili, następnie wymieszać i usunąć z ognia.
Ułóż kawałki wieprzowiny płasko na desce i dobrze doprawić solą. Podziel mieszankę kapusty na 4 kawałki i złóż kawałki w poprzek, aby utworzyć kieszeń, zamknij i zabezpiecz wykałaczkami.
Podgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w innym 12 do 14-calowej patelni saute na średnim ogniu.
Umieścić kieszenie wieprzowe na patelni i gotować, aż złoty kolor brązowy z obu stron.
Dodaj wino, obniżyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu 10 protokół.
Wieprzowinę wyjąć na talerz, na patelnię wrzucić pozostałą oliwę, do płynu dodać posiekaną natkę pietruszki, zalać kieszeniami i podawać.