Kieszenie wieprzowe i kapustne: Bracciole di Maiale

Kieszenie wieprzowe i kapustne: Bracciole di Maiale
Kieszenie wieprzowe i kapustne: Bracciole di Maiale jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz schab, pietruszkę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Kieszenie wieprzowe i kapustne, Maiale Ubriaco ("Pijana" Wieprzowina), oraz Spalla Di Maiale (kotlety wieprzowe z kapustą toskańską) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 quarts wody do wrzenia toczenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Kapustę pokroić w 2-calowe wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3
Dodać kapustę do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Dobrze odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
5
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodać natkę pietruszki, nasiona kopru włoskiego, gotowaną kapustę i płatki chili, następnie wymieszać i usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8
Ułóż kawałki wieprzowiny płasko na desce i dobrze doprawić solą. Podziel mieszankę kapusty na 4 kawałki i złóż kawałki w poprzek, aby utworzyć kieszeń, zamknij i zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
9
Podgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w innym 12 do 14-calowej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Umieścić kieszenie wieprzowe na patelni i gotować, aż złoty kolor brązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Dodaj wino, obniżyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Wieprzowinę wyjąć na talerz, na patelnię wrzucić pozostałą oliwę, do płynu dodać posiekaną natkę pietruszki, zalać kieszeniami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn