Kieszenie wieprzowe i kapustne: Bracciole di Maiale

Kieszenie wieprzowe i kapustne: Bracciole di Maiale
Kieszenie wieprzowe i kapustne: Bracciole di Maiale jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz schab, pietruszkę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Kieszenie wieprzowe i kapustne, Maiale Ubriaco ("Pijana" Wieprzowina), oraz Spalla Di Maiale (kotlety wieprzowe z kapustą toskańską) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 quarts wody do wrzenia toczenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Kapustę pokroić w 2-calowe wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3
Dodać kapustę do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dobrze odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
5
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodać natkę pietruszki, nasiona kopru włoskiego, gotowaną kapustę i płatki chili, następnie wymieszać i usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
8
Ułóż kawałki wieprzowiny płasko na desce i dobrze doprawić solą. Podziel mieszankę kapusty na 4 kawałki i złóż kawałki w poprzek, aby utworzyć kieszeń, zamknij i zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
9
Podgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w innym 12 do 14-calowej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Umieścić kieszenie wieprzowe na patelni i gotować, aż złoty kolor brązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Dodaj wino, obniżyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Wieprzowinę wyjąć na talerz, na patelnię wrzucić pozostałą oliwę, do płynu dodać posiekaną natkę pietruszki, zalać kieszeniami i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn