Kieszenie Na Pizzę
Kieszenie na pizzę mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, sól, Pizza crust, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 80 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Świętuj Narodowy Dzień Pizzy Z Wegańskimi Kieszeniami Na Pizzę, Kieszenie Na Pizzę, oraz Kieszenie Na Pizzę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w średniej wielkości, ciężka patelnia.
Dodać kiełbasę i gotować, aż pokruszone i złoty, o 5 protokół.
Dodać rukolę i gotować, aż zwiędną. Wyłączyć ciepło i ostudzić około 10 minut.
Dodać serek śmietankowy, 1/3 szklanki parmezanu, sól, pieprz i wymieszać do połączenia. Odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozwałkuj ciasto na pizzę na lekko posypanej mąką powierzchni na cienki prostokąt o wymiarach 20 na 12 cali.
Wytnij prostokąt na pół wzdłuż. Cięcie każdej połowy na 8 równych prostokątów.
Łyżka polewa na 1 stronę każdego z prostokątów. Za pomocą pędzla do ciast umyj krawędzie prostokąta za pomocą mycia jaj. Zamknij prostokąt ciasta na pizzę nad polewą. Użyj widelca, aby uszczelnić i zacisnąć krawędzie.
Umieść kieszenie na pizzę na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Umyj górną część każdej kieszeni na pizzę myciem jajecznym.
Posypać pozostałym parmezanem.
Piec na złoty kolor, około 15 do 17 minut.
W międzyczasie podgrzać sos marinara na małym ogniu w średnim rondlu.
Służyć gorące kieszenie pizzy z sosem marinara obok do zanurzenia.