Kieszenie cielęce w stylu Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana

Kieszenie cielęce w stylu Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana
Kieszenie cielęce w stylu Valle D ' Aosta: Portafoglie alla Valdostana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Idź do sklepu i odebrać masło, liście szałwii, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pollo alla Valdostana (Kurczak z Prosciutto i serem Fontina), Kotlety cielęce z szałwią w stylu rzymskim Saltimboccan alla Romana, oraz Braciole alla Bolognese: kieszenie wieprzowe z Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połóż kotlety płasko na czystej, suchej powierzchni roboczej. W małej misce, wymieszać ser i prosciutto. Równomiernie podzielić tę mieszaninę między 4 kotlety, umieszczając mieszaninę na środku każdego kotleta. Doprawić solą i pieprzem. Złóż na pół, uważając, aby żaden z farszu serowego i prosciutto nie uciekł. Zabezpiecz boki wykałaczkami. Dredge rolki w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
ProsciuttoProsciutto
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Podgrzej 12-calowy rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj 3 łyżki masła i gotuj, aż masło się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Dodać roladki cielęciny na patelni i brązowy ze wszystkich stron, o 5 minut na stronie. Użyj szczypiec, aby ostrożnie obrócić rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Usuń rolki i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Dodaj liście szałwii do patelni i wlej wino. Kontynuuj gotowanie na dużym ogniu, aż wino odparuje. Zawirować w pozostałej 1 łyżce masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać od razu z posypką sera Emmental na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn