Kiełbasa Nadziewane Jalapenos
Kiełbasa Nadziewane Jalapenos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 223 kalorie, 10g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ser śmietankowy, mieloną kiełbasę wieprzową, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Kiełbasa Nadziewane Jalapenos, Jalapenos Nadziewane Kiełbasą, oraz Kiełbasa Nadziewane Jalapenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieść kiełbasę na patelni na średnim ogniu, i gotować, aż równomiernie brązowy.
W misce wymieszać kiełbasę, ser śmietankowy i parmezan. Łyżka około 1 łyżka mieszanki kiełbasy w każdej połowie jalapeno. Ułóż nadziewane połówki w naczyniach do pieczenia.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki i lekko rumiane.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Marques de Caceres Cava. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Blady słomkowy kolor ożywiony drobnymi pęcherzykami. Bukiet owoców cytrusowych z nutami brioche. Uroczy i okrągły w ustach o orzeźwiającej, zbalansowanej strukturze. Żywe wykończenie, które podkreśla jego drobne bąbelki.Orzeźwiający aperitif, ten Cava dobrze komponuje się z rybami i owocami morza, makaronem, ryżem, pikantnymi daniami, kuchnią azjatycką i wszelkiego rodzaju deserami.