Kiełbasa Jalapeno Poppers
Kiełbasa Jalapeno Poppers może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać boczek, papryka jalapeno chile, serek śmietankowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 17%. Spróbuj Kiełbasa i Ricotta Jalapeño Poppers, Jalapeño Poppers, oraz Jalapeno Poppers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieść mieloną kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Kiełbasę odcedzić i umieścić w średniej misce.
Wymieszać z serem śmietankowym.
Pokrój jalapenos na pół wzdłuż.
Usunąć nasiona. Stuff każdy Jalapeno pół z równych porcjach mieszanki kiełbasy i sera. Zawiń w pół plasterki boczku. Zabezpieczyć boczek wykałaczkami.
Ułóż owinięte jalapenos w dużym, płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku 20 minut, lub aż boczek będzie równomiernie brązowy.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casteller Cava Rosado. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Starzone przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie dostarcza smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze pasuje do większości tapas, oprócz świeżych owoców, tarty jagodowe i miękkie, kremowe sery. Ma więcej niż wystarczająco stylu i substancji, aby być doskonałym aperitifem sam w sobie.