Kid ' s Favorite pizza Zapiekanka
Kid ' s Favorite pizza Casserole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, sos pomidorowy, makaron łokciowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ulubiona Pizza PW, Ulubiona Pizza taty, oraz Ulubiona Zapiekanka dla dzieci.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron łokcia we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, 8 protokół.
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, aż mięso będzie kruche i rumiane, o 10 protokół; odcedzić nadmiar tłuszczu.
Wymieszać gotowaną mieloną wołowinę, makaron, sos do pizzy, sos pomidorowy i grzyby w misce.
Warstw połowę mieszanki makaronu do naczynia do pieczenia 9x12-cala; top z 1/2 ser mozzarella.
Pozostałą masę makaronową posypać wierzchem; pozostałą masę makaronową posypać serem mozzarella. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się roztopi i zapiekanka będzie bulgotać, około 35 minut.
Ostudzić przez 3 do 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.