Key West Babeczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj babeczki Key West. Ten deser ma 257 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Mieszanka śmietany do ubijania, zwykły sok z limonki, zwykły sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Babeczki z sorgo z pomarańczową Whiskey bitą śmietaną-babeczki z Dzikiego Zachodu, Key West Babeczki, oraz 103 West Crab Cakes a la 103 West.
Instrukcje
Aby wypełnić, w dużej misce, ubić budyń wymieszać i ubijać śmietanę trzepaczką 2 minuty.
Odstawić 3 minuty. Ubić w 1/4 szklanki soku z limonki i barwnika spożywczego; wymieszać z cukrem pudrem, aż będzie gładka. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych i nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 24 babeczki. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Rozłóż 1 zaokrągloną łyżkę nadzienia na każdej babeczce. Wymieszać lukier w pojemniku 20 razy. Delikatnie wymieszać 1 łyżkę soku z limonki i skórkę z limonki. Łyżka lukier do plastikowej torby Do Przechowywania Żywności 1-quart.
Wytnij otwór 1/2 cala w dolnym rogu torby. Wycisnąć 1 łyżkę lukru z torebki na nadzienie na każdej babeczce.
W razie potrzeby udekoruj świeżym klinem limonki. Przechowywać w lodówce.