Key Lime Pie X

Key Lime Pie X
Key Lime Pie X to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z limonki, białka jaj, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj okruchy płatków kukurydzianych, 1/4 szklanki cukru i stopioną margarynę, aż dobrze się wymieszają . Naciśnij mieszaninę do 9-calowej płyty pie. Przechowywać w lodówce, aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
MargarynaMargaryna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W dużej misce wymieszaj słodzone mleko skondensowane, sok z limonki, sok z cytryny i żółty barwnik spożywczy, aż będzie kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
żółty Kolor żywnościżółty Kolor żywności
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do skorupy i przechowywać w lodówce, aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubić białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 6 łyżek białego cukru, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PiekarnikPiekarnik
5
Rozłóż bezę na cieście, całkowicie pokrywając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 5 minut, lub do momentu, gdy beza będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn