Key Lime Pie X
Key Lime Pie X to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z limonki, białka jaj, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj okruchy płatków kukurydzianych, 1/4 szklanki cukru i stopioną margarynę, aż dobrze się wymieszają . Naciśnij mieszaninę do 9-calowej płyty pie. Przechowywać w lodówce, aż zestaw.
W dużej misce wymieszaj słodzone mleko skondensowane, sok z limonki, sok z cytryny i żółty barwnik spożywczy, aż będzie kremowy.
Wlać do skorupy i przechowywać w lodówce, aż zestaw.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubić białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 6 łyżek białego cukru, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż bezę na cieście, całkowicie pokrywając.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 5 minut, lub do momentu, gdy beza będzie złotobrązowa.