Key Lime Pie lody ciasto Roladki
Key Lime Pie Ice-cream Cake Rolls może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten bezmleczny przepis służy 240 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 17 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka skórki z limonki, grubo krakersy graham, bitą polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
Line 2 (15 x 10 cali) patelnie z galaretką z pergaminem lub papierem woskowym. Przygotuj ciasto angel food mix ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Wlać równomiernie do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 15 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut. (Jeśli pieczenie ciast w 1 piekarniku, piec na środkowych 2 stojakach przez 10 minut; następnie zmień miejsca i kontynuuj pieczenie przez 5 do 10 minut.)
Przesiać 1/3 szklanki cukru pudru równomiernie na każdym z 2 (24-x 18-inch) kawałki folii aluminiowej heavy-duty.
Poluzuj krawędzie ciast z patelni. Odwróć każdy lekko ciepły placek na przygotowany kawałek folii. Ostrożnie wyjmij pergamin i wyrzuć.
Umieść ręcznik na wierzchu każdego ciasta. Zaczynając od 1 długiej strony, zwiń folię, ciasto i ręcznik razem.
Schłodzić walcowane ciasta 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia. Rozwiń i usuń ręczniki. (Przechowywać każdy tort na kawałku folii.)
Wymieszać pokruszone krakersy graham, klucz sok z limonki, i 1 łyżeczka. skórkę z limonki utrzeć na zmiękczonych lodach.
Rozłóż połowę lodów na wierzchu 1 przygotowanego ciasta na kawałku folii, pozostawiając 1-calową granicę, i zwijaj galaretkę-roll fashion, kończąc szew w dół. Owiń rolkę ciasta kawałkiem folii, uszczelniając na obu końcach.
Miejsce w zamrażarce. Powtórz procedurę z pozostałymi lodami i przygotowanym ciastem na kawałku folii.
Zamrożenie bułki ciasto co najmniej 8 godzin lub do firmy. Rozpakuj i zmróż każdy równomiernie z ubitą polewą.
Podawać natychmiast, lub zamrozić ciasto roll 1 godzinę lub do bitej polewy jest firma; nawijać folią, i zamrażać, aż będzie gotowy do podania.
W razie potrzeby udekorować i podawać z sosem malinowym.